Kesän avaus, ja ensimmäinen kerta, kun mainokset eivät minua haittaa! Sponsorit on ujutettu eläviksi mainoksiksi Viikinsaaren kesäteatterin tämänkesäiseen esitykseen. Kaidesaaren tansseissa kuljetetaan  Carolan vahvoilla biiseillä iskelmälaulukilpailua. Se on reilu diili kesänäytelmään: Musiikkia putkeen ja vitsejä väliin. Juonta ei sen kummemmin arvaa edes edellyttää. Tosin mikään ei toimi, jos ei osaa, mutta tämä porukka haltsaa homman. 

Kestohymyllä varustettu manageri (Jarkko Tiainen)  jaksaa huseerata vauhdikkaasti läpi kisan, glitter-takkinsa liepeitä nykien aina kun ongelmia ilmaantuu. Tarvitaan myös toimelias kulttuurisihteeri (Birgitta Putkonen), Kaidesaaren kaino talonmies (Johannes Korpijaakko) ja kilpailijat. Ensimmäisenä ehättää Maritan (Katariina Kuisma-Syrjän) Kielletyt leikit, jota en koskaan saa kuunneltua ilman selkäpiin värinöitä. 

Toden teolla vauhtiin päästään, kun Tony Risto Korhonen ui paikalle. Kaikkien aikojen entré. Olisi syntiä paljastaa, miten ja millaisin seurauksin. Sanonpahan vaan, että siitä lähtien näyttämö on Korhosen. Hän ei ole lavalla sekuntiakaan eksyksissä tai turhan päiten, taipuu totaaliantautumisen lisäksi keksimään nyansseja ihan mihin vaan.

Kaidesaaren tansseissa on myös eri iltoina eri tähtiartisti. Jätin ensi-illan ja Arja Korisevan väliin, koska valitsin Sami Hintsasen. Hän puolestaan oli valinnut just passelit biisit: Elämännälkä ja Eloon, eloon, eloon.

Kaiken kaikkiaan: Tässä seurassa puujalkavitsitkään eivät häiritse, ja kun talonmies lohkaisee “Koosta voi olla haittaa, sano teekauppias”, niin sehän on ihan ylivertaista. Menkää pitämään iloa, jota ovat käsikirjoittaneet Hannu Suutari ja Martti Töttölä ja ohjannut Johanna Reilin. Iskelmäkilpailun mahdollistaa bändi, jossa soittavat Antti Parangon johdolla vaihtelevalla miehistöllä Jussi Liimatainen, Jussi Seppälä, Kalle Penttilä, Mikko Arlin, Jani Auvinen ja Jari Salminen. Kuvat: Viikinsaaren kesäteatterin kannatusyhdistys

Seuraavissa esityksissä vierailevina artisteina Sami Saari, Marita Taavitsainen, Jesse Kaikuranta, Tomi Metsäketo, Pauli Hanhiniemi

Juttele esityksestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.